+36 1 790 9900 | WhatsApp: +36 70 311 1094 | « Ügyfélszolgálat 900 - 1800 | Hírlevél »
 
   
  
 

Eseménynaptár

Craniomandibuláris Diszfunkciók Terápiája (online elmélet)
Szombat 26 November 2022, 09:00am - 06:00pm
Találatok : 214
által Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kapcsolat ☎️+36 1 790 9900, ☎️ +36 1 790 9911, ☎️+36 1 607 3219, ☎️+36 70 311 1094, ☎️+36 70 945 8877
Nézzük mit is tartogat számotokra ez a témakör!
 
KOMPLEX ÁLLKAPOCS-ÍZÜLETI PROBLÉMÁK MEGOLDÁSÁNAK LEHETŐSÉGE A KÉPZÉSSEL BIZTOSÍTOTT.---> A temporomandibularis ízület működésének zavarai, ezek kezelési lehetőségei egyre inkább előtérbe kerül a fizioterápiában, az orvoslás területén. Craniomandibuláris Diszfunkcióknak nevezzük azokat a zavarokat, amelyek a rágóízület működésével kapcsolatban vannak, amikor a hibás működés következtében az ízület felépítésében részt vevő képletek (pl. ízületi felszínek, discus, ízületi tok, szalagok), vagy a környező izmok (pl. rágóizmok, nyelvcsont feletti és alatti izmok), illetve a szomszédos testrészek területén bekövetkező változás zavarokat okoz az egész ízület, az egész rendszer működésében. Ízülettől távolabb eső területekre is kifejtve hatásukat, mint pl. fejfájás, fülzúgás stb. panaszokat produkálva. Emiatt számos kellemetlen tünet hátterében nagyon sokszor találhatjuk a rágóízület működésének zavarát.
 
 
TEAM ---> Összehangolt csapatmunkát biztosíthat a gyógytorna, a gyógymasszázs, a testedzés, a fogorvosi kezelések, a fogszabályozás, az állkapocs sebészet és a fogtechnika, a logopédia területein tevékeny szakemberek részére.
 
 
 
IMERD MEG TE IS EZT A NAGYSZERŰ ÉS SOKOLDALÚ TECHNIKÁT! Részletes leírás a Cranomandibuláris Diszfunkciók terápiáról:
 
Hely PhysioVit Sport és Rehab Akadéia
PhysioVit Sport és Rehab Akadémián belül működő Physiovit Nemzetközi Oktatási- és Terápiaközpont a Kormányhivatal által nyilvántartott felnőttképzési tevékenységet végző intézmény. Ez az egészségügyi és sporttudományi végzettségű szakemberek számára indított tanfolyam az Országos Kórházi Főigazgatóság által minősített szakmai továbbképzés, amely minősített kreditpontokat ad azon egészségügyi szakemberek számára, akiknek végzettsége és kompetenciája a 9-es szakmához, azaz a Mozgásterápia és fizioterápia szakmacsoporthoz tartozó.
Top

Honlapunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy az Ön számára a legjobb böngészési élményt nyújtsa.
A weboldal használatával Ön elfogadja jelen felhasználási cookie-kat.